perjantai 6. helmikuuta 2009

Ja taas tuli viikonloppu !





Taas on viikko vierähtänyt lähes huomaamatta. Viime sunnuntai vietettiin rannalla ja sen jälkeen onkin ollu koko viikko aika rauhallista. Rantapäivä oli kyllä aivan loistava! En olis ihan äkkiä uskonut että TÄÄLTÄ löytyy tuollaisia paikkoja. ( Lisää kuvia löytyy facebookista. ) Aivan mahtava paikka. Seuraavan kerran mennään teltan kanssa yöksi. Kovinkaan monessa paikassa ei täällä uskalla yötä olla, mutta tuolla on yleensä aina muita ihmisiä ja sen verran tuulta ettei moskiitot pahemmin häiritse.
Ensin pitää kuitenkin löytää jostain kohtuu hintainen ja kunnollinen teltta, mikä voi täällä osoittautua melko hankalaksi tehtäväksi. =)
Keskiviikko oli taas vaihteeksi paikallinen pyhä, joka vietettiin kotona löhöten ja illalla "pakotettiin" Paul katsomaan Talvisota -elokuvaa. Se kyllä väitti kovasti olevansa kiinnostunut, mutta aika kärsivältä se miun mielestä näytti... =)

Mie olen tällä viikolla tutustunut paikalliseen fysioterapiaan. Alaselkä on edelleen kipeä ja sitä nyt yritetään hoitaa. Hiukan kyllä olen epäileväinen, mutta onneksi Lontoosta soittaa pari kertaa viikossa "kunnon lääkäri" joka sitten puuttuu asiaan jos alkaa näyttää huonolta. Tähän mennessä olen saanut ultraäänihoitoja ja lämmintä savea selkään. Eilinen saattoi jopa hieman auttaa. Lääkäri tarjosi lisäksi kortisonipistoksia, vaikkei edes tiedä mikä on vikana. Kummasteli sitten kun kieltäydyin. Itse toivon edelleen että tämä tästä liikunnalla paranisi. Jos ei niin sitten ilmeisesti vakuutusyhtiö lähettää kuvauksiin jonnekin. Nähtäväksi jää...

Huomenna lähdetään ison porukan mukana Rio Longalle viikonlopun viettoon. Luvassa on ainakin ruokaa, juomaa ja jonkinlaista melontaa. Hyvällä tuurilla saatta muutama krokotiilikin näkyä. www.riolonga.com Tuolta löytyy kuvia ja lisää tietoa kiinnostuneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti