perjantai 23. tammikuuta 2009

Huh huh...

Viimeiset 3 päivää on kuluneet rattoisasti sairastellessa. Ilmeisesti sain jostain jonkin eksoottisen taudin joka ei näy missään testeissä, mutta olo on niin paha että melkein toivoo kuolevansa! Äsken onnistuin syömään kupillisen riisiä ja muutaman huikan limpparia, joten toivo paremmasta heräsi. Toissapäivänä kävin SOS-klinikalla tiputuksessa ja sain mukaani lääkkeitä pahoinvointiin ja kipuun. Lääkäri oli Brasilialainen ja vaikutti osaavan asiansa. Epäili jotain virusta tai ruokamyrkytystä. Sairaanhoitajan toimintaa sen sijaan hieman kummastelin. I.v. nesteytyksen aikana tehtävät lääkelisäykset tehdään täällä ruiskulla suoraan tippaletkuun! Siihen jää tietenkin neulasta reikä, josta nestettä lentää kaaressa ulos. Tämä sitten paikataan teipillä! Ei siinä voinut kun ihmetellä! Neulat sentään oli puhtaita... ( Vahtasin niiden käsittelyä kuin haukka... =D )

Muuten täällä on kaikki hyvin. Uima-allasta siivotaan parhaillaan ja moskiittoverkotkin saatiin viimein kattoon. ( Iso rasti seinään tuon uima-altaan kunniaksi! =D) Uusi taloudenhoitaja tuli tänään töihin ja vaikuttaa todella mukavalta. Ehkäpä jonkin ajan päästä voisin harkita kysyväni lapsenhoitoapua... Sohvi odottaa kovasti huomenna vietettäviä synttäreitä ja sunnuntainakin tapahtumia riittää. Australialaisilla on bileet Australia day:n kunniaksi ja Skoteilla on Burns supper. Saapa nähdä minne mennään vai mennäänkö mihinkään. Riippuu aika pitkälti allekirjoittaneen terveydentilasta. Toivotaan parasta...

Kaikki kyselee kamalasti niitä VALOKUVIA! Edelleenkään en ole onnistunut tänne ainuttakaan saamaan, mutta nyt olis jo toivoa. Netti toimii tällä hetkellä todella hyvin ja Ville lupasi kohta auttaa asiassa. Ehkäpä jo tänään... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti