torstai 29. tammikuuta 2009

Parempi päivä


Yö oli aika rauhaton kun neiti ei meinannut saada nukuttua, mutta aamu toi tullessaan piristävän sateen ja selkeesti paremman päivän! Pahaa oloa tai muita vaivoja ei ole näkynyt ja mielikin on paljon eilistä virkeämpi. Toivotaan että taudit olis nyt voitettu...

Täällä pitäisi tosiaan olla sadekausi meneillään, mutta ennen tuota tämän aamun sadetta ei kyllä ole pisaraakaan tullut! Taitaa aika vähäistä olla täällä tuo sade yleensä, oli sadekausi tai ei. Ilma on aika pölyistä ja kuivaa, joten sade ois kyllä ihan tervetullutta aina välillä. Toisaalta kun ajattelee tuota hökkeleissä asuvaa valtaväestöä, niin ehkäpä parempi ettei kovin hurjia rankkasateita tule. Pysyy ainakin tönöissä seinät pystyssä ja taudit edes jotenkin aisoissa.

Käytiin tuossa aamulla Sohvin kanssa naapurissa brittirouvien kanssa pelaamassa korttia. Tai siis katsomassa kun muut pelaa... Ei oikein onnistu meiltä. Ensinnäkään minä en osaa canastaa ja toiseksi Sohvi ei ilmeisesti halua minun oppivankaan... =D Ihan mukavaa sakkia nuo rouvat kuitenkin, mutta ei ehkä ihan miun ominta porukkaa... Tikki ja pari siideriä sopii meikäläiselle hiukka paremmin kun tee ja canasta!

Nyt pitäs alkaa herätellä tyttöä päikkäreiltä, että ehditään leikkitreffeille! Illalla sitten taas kauppaan ja ehkä kuvia räpsimään. Kuvaaminen on vaan täällä aika hankalaa, kun se on oikeesti kiellettyä! Mutta jospa saisin tänne kuitenkin kunnollisia kuvia illalla. Nettikin tuntuu taas toimivan hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti